Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Yeniden Refah Partisi’nden 15 Temmuz mesajı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih MÜJDECİ, 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin 4. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yeniden Refah Partisi’nden 15 Temmuz mesajı
14 Temmuz 2020 23:42
498
A+
A-

“Bir ve beraber olarak milletçe yazdığımız o büyük destanın 4. yılına ulaştık. Bir olduğumuzda, dik durduğumuzda, en önemlisi de inandığımızda; düşman, ne Çanakkale’yi geçebilir ne de bir karış toprağımıza göz dikebilir! Çanakkale’de bize açıkça saldırarak mağlup olan düşmanlar, tarihler 2016 yılını gösterdiğinde ise içerideki kuklaları FETÖ ile yeniden üzerimize geldiler. Kendisini melek gibi gösteren Ebû Cehil’ler ve devletimizin kılcal damarlarına kadar bir irin gibi giren hain cehalet orduları tüm güçleriyle saldırdılar; ancak, yürekleri iman dolu olan milletimizin sert yumruğu ile karşılaştılar. Tarih boyunca Ebu Cehil’ler ve cehalet orduları bitmedi, bitmeyecek. Zalimler tükenmedi, tükenmeyecek. Şunu da unutmamak gerekir ki; Türk Milleti bu güne dek, Allah’tan başka hiç kimseye boyun eğmedi, eğmeyecek! 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle, hayat mücadelesi veren tüm gazilerimizi de minnetle anıyorum. Darbe girişiminde bulunan FETÖ’yü ise lanetliyorum.”

Haberegel.net ● Haber Merkezi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.