Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Didem Arslan Yılmaz, Kürtçe konuşan kadını yayından aldı

Didem Arslan Yılmaz, canlı yayına bağlanan bir kadının, yayın esnasında Kürtçe konuşmasına tepki gösterdi. Kadını canlı yayından alan Yılmaz’ın “Burası Türkiye Cumhuriyeti, olmaz öyle şey” demesi üzerine sosyal medyadan program için tepkiler yükseldi.

Didem Arslan Yılmaz, Kürtçe konuşan kadını yayından aldı
24 Ağustos 2021 23:49
410
A+
A-

Show TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı “Asla Vazgeçme” programını izleyenler oldukça ilginç anlara tanık oldular.

KÜRTÇE KONUŞTU, CANLI YAYINDAN ALINDI

Programda konuk olarak yer alan kardeşlerin halası Türkan hanım, telefon ile canlı yayına bağlandı. Halanın Türkçe bilmediği ve bu yüzden de Kürtçe konuştuğu anlaşıldı. Türkçe bilmediği için Kürtçe konuşan halayı canlı yayından alan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“DOĞRU DÜZGÜN TÜRKÇE KONUŞUN, BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ”

“Türkan hanımı bir hattan alın, kızlara da hakaret edemez, öyle de konuşamaz. Biraz da anlarım ben Kürtçe’den. Kesinlikle olmaz. Doğru düzgün Türkçe konuşun, hepimiz anlayacağız. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Doğu dili bilmiyoruz ki biz?!”

Programda geçen diyaloglar sosyal medyada yoğun tepkilere neden oldu.

Haberegel.net ● Haber Merkezi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.