Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Muhammed Fatih Müjdeci: “Z Kuşağı Değil; Aziz Milletimizin Kıymetli Evlatları!”

Türkiye’nin En Genç İl Başkanı ve Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Muhammed Fatih Müjdeci, Z kuşağı tartışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Muhammed Fatih Müjdeci: “Z Kuşağı Değil; Aziz Milletimizin Kıymetli Evlatları!”
22 Temmuz 2021 15:59
376
A+
A-

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Muhammed Fatih Müjdeci, “Z Kuşağı gençliğinin önümüzdeki dönemde Türkiye’de siyasete yön vereceğini düşünüyorum. Bu gençlerin isteklerine kulak tıkayan partilerin, siyasi bir geleceğinin olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Türkiye’nin En Genç İl Başkanı ve Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Muhammed Fatih Müjdeci, Z kuşağı tartışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Partimiz Gençliğin Anahtar Partisidir

“Yeniden Refah Partisi, geleceğin partisidir, gençlerin partisidir.” diyen Müjdeci, “Partimiz, gençliğin anahtar partisidir. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın, Türkiye’nin en genç Genel Başkanı oluşu bunun en büyük göstergesidir. ‘BURADA GELECEK VAR!’ sloganıyla yola çıkan partimizin yüzde 75’ini, 18-30 yaş arası gençler oluşturuyor. Türkiye’de çok kısa bir zamanda 81 il, 900’den fazla ilçede teşkilatlanmasını tamamlayarak, Türkiye genelinde 300 Bini aşkın üyeye ulaşan Yeniden Refah Partisi’nin siyasi başarısının arkasında gençler vardır. Üst yönetim organlarından başlamak üzere partimizin tüm teşkilat şemasına ve çalışma birimlerine baktığınız zaman gençlerin gücünü fark edeceksiniz.” şeklinde konuştu.

Aziz Milletimizin Kıymetli Evlatları Siyasete Yön Verecek

‘Z Kuşağı’ olarak adlandırılan gençleri sadece bir harften ibaret olarak görmediklerini belirten Muhammed Fatih Müjdeci, bu gençleri ‘Aziz Milletimizin Kıymetli Evlatları’ olarak nitelendirdi ve önümüzdeki dönemde Türkiye siyasetine bu gençlerin yön vereceklerinin altını çizdi. Müjdeci açıklamasında ayrıca, “2023 yılında 7 milyonun üzerinde genç nüfus oy kullanacak. Bu gençlerin isteklerine kulak tıkayan, gençlerin taleplerini görmezden gelen mevcut siyasetçilerin ve bu siyasetçilerin mensubu oldukları partilerinin siyasi bir geleceklerinin olduğunu düşünmüyorum. Buradan Türkiye’nin geleceğinde bende varım diyerek teşkilatlarımızda görev almak isteyen ve parti yönetimine dahil olmak isteyen tüm gençlerimizi Yeniden Refah Partimize davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberegel.net ● Haber Merkezi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.